lauantai 21. lokakuuta 2017

I love me -messut 20.10.2017









Moi!

Eilen oli se pitkään odotettu päivä, eli I love me -messut. Ne jatkuu vielä tänään ja huomenna, mutta itse kävin kiertämässä siellä siis eilen. Lähdin junalla jo seiskan aikaan aamulla kohti Helsinkiä, tavoitteena saada ranneke Jeffree Starin meet & greetiin. En onnistunut ranneketta saamaan ja siitä tuli hetkellinen pettymys, kun oon kuitenkin yli kuus vuotta seurannut Jeffreetä somessa, ensin hänen musiikkiuraansa ja sitten oman meikkisarjan luomista ja menestystä sen kanssa. Lisäksi Jeffree vaikuttaa mun mielestä hauskalta tyypiltä, vaikka moni saattaa olla siitä eri mieltä :D Pettymys hälveni, kun pääsin kuitenkin näkemään Jeffreen livenä meet & greetin aikana ja huomasin, että hän on just sellainen kuin ajattelinkin ja millaisen kuvan oon hänestä saanut somen perusteella. Jeffreen lisäksi näin messuilla suomalaisia tubettajia ja Britneyn kanssa ehdin napata kuvankin, mikä oli mahtavaa, mutta kyllä Jeffreen näkeminen kruunasi mun messupäivän. Melkein kolme tuntia taisin yhteen menoon seistä meet & greet -paikan edessä, ensin odottamassa Jeffreetä ja sitten vielä koko tapahtuman ajan :D Mutta oli se sen arvoista.

Ehdin kiertelemään messuilla ihan mukavasti ja yllätyin siitä, kuinka paljon erilaisia juttuja ja tuotteita messuilla oli edustettuna. Itse lähdin messuille lähinnä kauneus- ja ihonhoitojuttujen perässä, mutta sieltähän löytyi myös esimerkiksi koruja, vaatteita sekä ravintoon ja liikuntaan liittyviä juttuja. Monilla pisteillä oli myös alennuksia normaalihinnoista. Ostoksia tulikin tehtyä, ehkä enemmänkin kuin alunperin piti, ja ne keskittyvät kauneusalan tuotteisiin. Esittelen tässä postauksessa kaikki muut paitsi oletkaunis.fi:n pisteeltä ostamani Jeffree Star Cosmeticsin tuotteet, sillä haluan esitellä ne omassa Jeffree Star Cosmetics -postauksessaan.






Oletkaunis.fi:n pisteen lisäksi halusin ehdottomasti käydä Nyxin pisteellä, sillä siellä oli myynnissä uutuuksia, jotka tulevat yleisesti myyntiin vasta ensi kuussa. Löysinkin sieltä kaikki tuotteet jotka halusin: Liquid Suede Metallic Matte -huulipuna sävyssä Bella, Strobe of Genius Holographic Stick sävyssä Electric Invasion sekä Ultimate Multi Finish Shadow Palette sävyssä Sugar High. Lisäksi ostin Lip Lingerien sävyssä Bedtime Flirt, jonka ostamista olin miettinyt jo aikaisemmin. Kuvissa näkyy huulituotteet ja highlighter sekä luomiväripaletin oikeanpuoleinen rivi swatchattuna ja täytyy sanoa, että oon tosi tyytyväinen! Lip Lingerie muistuttaa Soft Matte Lip Creameja, joita multa löytyy jo ennestään ja sävy on just täydellinen. Liquid Suede Metallic Matte on juuri sitä mitä lupaakin, eli ihanan metallinen ja kimaltava, ja mun ostama sävy on kauniin syvänpunainen. Highlighter tuntuu olevan ihan jostain toisesta maailmasta, en malta odottaa että pääsen luomaan sillä meikkilookeja! Multi Finish -paletissa on kivoja sävyjä ihan arkimeikkiinkin, mutta sillä saa tehtyä näyttävämpiäkin lookeja. Pigmenttiä löytyy ja varsinkin alarivin metalliset sävyt näyttää aivan upeilta.




 Nyxin lisäksi messuilta löytyi muutamia muita tuotteita, osa merkeiltä, jotka olivat mulle täysin uusia. OPIn pisteeltä bongasin viidellä eurolla tummanliilan lakan, joka jättää kuivuessaan hiekkamaisen pinnan kynteen. Mulla on OPIlta ennestään yksi lakka ja ajattelin, että on kiva päästä kokeilemaan jotain vähän erilaista.

Yotuelin pisteeltä ostin valkaisevan hammastahnan, joka ei esittelijän mukaan vaurioita hampaan kiillettä ja vaalentaa hampaita vähitellen, kun sitä käyttää säännöllisesti. Oon kuullut Yotuelin tuotteista aikaisemmin, mutta en ole päässyt vielä testaamaan niitä, joten nyt oli hyvä tilaisuus hankkia yksi tuubi hammastahnaa kokeiluun. Jännä nähdä, miten tää tuote toimii mulla!

Beauty Pop Upin pisteeltä mukaan tarttui korealainen kangasnaamio, jonka annetaan ensin vaikuttaa kasvoilla ja sen jälkeen hierotaan kankaasta jäänyt seerumi ihoon. En ole ennen kokeillut tuontyyppisiä tuotteita, joten kiva kokeilla sitäkin. Lisäksi ostin Beauty Pop Upilta Oh Yeahh! -nimisen huulirasvan sävyssä Melon. Huulirasvassa on SPF 15, mieto vaniljantuoksu sekä hento sävy. Lisäksi sen pitäisi ilmeisesti jotenkin parantaa mielialaa :D Jälkimmäisestä väitteestä en osaa sanoa, mutta ainakin tuote tuntuu kivalta huulilla.

Tässä kaikki messuostokset lukuunottamatta Jeffree Star Cosmetics -tuotteita. Ajattelin siis tehdä postauksen kaikista mun JSC-tuotteista ja esitellä siinä sitten myös uudet ostokset. Pussista pilkottavasta reunasta voi ehkä päätellä jo jotain ;) Mutta uutta postausta tulossa siis toivottavasti jo huomenna, hyvää lauantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti