sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Sand & Sky Brilliant Skin Purifying Pink Clay Mask

Hellou!

Mulla oli ihan superkiireinen viikko, tein paljon kandiin liittyviä hommia ja muutenkin yritin saada suurimman osan kurssien tehtävistä tehtyä ennen syyslomaa, ettei tarvii sit koko lomaa stressata niistä. Mulla on nyt siis ens viikko lomaa ja aion ainakin viettää porukoilla pari päivää, shoppailla ja perjantaina meen Helsinkiin I love me -messuille.


Tän postauksen aiheena on kasvonaamio, jonka tilasin tuossa pari viikkoa sitten ja joka saapui mulle aikaisemmin tällä viikolla. Tilasin tän Australiasta firmalta nimeltä Sand & Sky ja käsittääkseni tää on heidän ainoa tuote, ainakaan verkkokaupassa ei ollut saatavilla muita. Maskin nimi on Brilliant Skin Purifying Pink Clay Mask ja sen valmistuksessa on käytetty australialaista savea, joka antaa naamiolle vaaleanpunertavan sävyn. Naamiossa on ideana, että sitä käytetään 1-2 kertaa viikossa ja pidemmässä käytössä sen pitäisi pienentää ihohuokosia sekä vähentää epäpuhtauksia ja ihon punoitusta. Mulla on ongelmia oikeastaan näiden kaikkien kanssa mun kasvoilla ja Sand & Skyn nettisivuilla olleet ennen/jälkeen-kuvat vakuutti mut sen verran hyvin, että tilasin tän tuotteen itselleni kokeiluun. Hintaa oli neljänkympin verran, toimitus oli ilmainen, mutta tullimaksuja piti maksaa vielä kymppi erikseen. Ei mikään halpa naamio siis, mutta ajattelin kerrankin investoida ja kokeilla, toimisiko tää mulla. Maskin mukana tuli infolappunen ja kätevä sivellin, jolla tuotteen saa levitettyä tasaisesti kasvoille.







Periaate tässä on samanlainen kuin muissakin savinaamioissa: Naamio levitetään iholle, sen annetaan kuivua noin kymmenen minuuttia kunnes se muuttaa väriä ja sitten se pestään pois lämpimällä vedellä. Tätä naamiota suositellaan käytettäväksi illalla, sillä naamion käytön jälkeen kosteusvoiteen ym. tuotteiden pitäisi imeytyä ja vaikuttaa ihossa yön aikana erityisen hyvin. Maski lupaa syväpuhdistaa, lisätä solujen uusiutumista, vähentää pigmenttihäiriöitä, pienentää ihohuokosia, rauhoittaa ihoa, lisätä kollageenintuotantoa sekä kirkastaa ihoa. Aikamoiset lupaukset siis ja innolla lähdin tuotetta testaamaan.

Maskin levitys oli helppoa siveltimellä, jolla tuotetta sai juuri oikean määrän kasvoille. Naamio tuntui miellyttävän viileältä eikä tuoksunut oikeastaan miltään.



Kahdessa jälkimmäisessä kuvassa näkyy, mitä tapahtuu, kun maski kuivuu. Ensimmäisessä kuvassa osa naamiosta on vielä märkä, eli siinä näkyy tummempia kohtia. Toisessa kuvassa maski on kokonaan kuivunut lähes valkoiseksi eli se on valmis poispestäväksi. Naamion lähti hyvin pois lämpimällä vedellä eikä sotkenut lavuaaria vaalean värinsä ansiosta. Naamion käytön jälkeen kosteutin ihon kosteusvoiteella ja sen suosittelen tekemään, ettei iholle jää kiristävää tunnetta.

Olen ehtinyt kokeilla naamiota siis vasta kerran, joten en osaa vielä sanoa, miten se vaikuttaa pidemmän päälle, mutta vakuutuin naamiosta jo tällä ekalla kokeilukerralla. Naamio selvästi rauhoitti ihon punoitusta ja teki ihosta pehmeämmän ja sileämmän tuntuisen. Nyt muutaman päivän aikana naamion käytön jälkeen musta on tuntunut, että näpyt varsinkin poskista on ruvenneet vähentymään, mutta en voi sanoa varmaksi, onko se kokonaan naamion ansiota. Oon joka tapauksessa tyytyväinen Sand & Skyn naamioon ja aion ehdottomasti jatkaa testausta. Päivittelen sitten tännekin, miten maski vaikuttaa pidempiaikaisessa käytössä!



Näistä kuvista näkyy vielä, miltä mun iho näytti ennen ja jälkeen naamion käytön. Ylemmässä kuvassa ennen naamion käyttöä näkyy enemmän punoitusta, kuin alemmassa kuvassa naamion käytön jälkeen. Tuloksia näkyi jonkin verran siis jo ekalla käyttökerralla! Jännityksellä jään odottelemaan, miten maski vaikuttaa jatkossa.

Tässä vielä linkki Sand & Skyn sivuille, joilta maskin pääsee tilaamaan: https://www.sandandsky.com/
Tämä postaus ei ole maksettu mainos, ihan omilla rahoilla tilasin naamion ja hyvän käyttökokemuksen vuoksi päätin kirjoittaa tuotteesta blogiini :)

Hauskaa sunnuntain jatkoa kaikille, palailen taas ensi viikolla uusien postausten kanssa!

2 kommenttia:

  1. Mitenkäs tämän kanssa kävi? :)

    VastaaPoista
  2. Miten naamio on nyt pidemmällä aikavälillä vaikuttunut? Onko punaisuus kadonnut ja pysynyt poissa?

    VastaaPoista